topjob.md

Работа в Молдове, Работа в Кишиневе


Вакансия:  Работа в Германии,Норвегия,Болгарии,Польше,Чехия
Информация о вакансии:
Добавлено: 2017-09-30 02:09:02

Категория: Разное Компания: Privat
Регион: Кишинев Email:
Зарплата: 1200 € Телефон: +37369745478
Возраст: от 0 до 0 лет Контактное лицо:
Занятость: Полный день Адрес: Работа в Германии,Болгарии,Польше,Чехии

Дополнительно:

Lucru in Germania, linga Berlin:

Lucru in Germania:

1. lucratori la hotel. Curatenia in cameri. Salariu - 9,80 euro brutto pe ora. Se ofera 200 ore pe luna. Se poate de luat orele in plus. Cunasterea limbei nu se cere. Se poate in cuplu. Urgent!!! Pasapoarte europene.

2. lucratori la fabrica de carton. Salariu - 8,50 euro netto pe ora. De strins lazi din carton. Cunasterea limbei nu se cere.Se poate in cuplu. Pasapoarte UE.

3. lucratori la depozit de piese auto.Salariu - prima luna 6 euro, a doua luna 7 euro si urmatoarele 8 euro curat. Cunasterea limbei nu se cere.Pasapoarte UE. Contract oficial la un an si mai mult. 

4.lucrători in domeniul medical(sora sau frate medical). Salariu - 1200 euro curat la card. Lucru la casa de azil. Va ajutam cu actele de confirmare. Pasapoarte UE.

5. lucratori in restaurant: servitori in toilet, sala,spalarea veselei. Traiul gratis. Mincarea - gratis numai prinzul. Salariu- 800 euro. Se poate in cuplu. Pasapoarte UE.

6. sofer cu cat. C si E, se aveti cip. Cazarea gratis. Cunostinta limbei nu se cere.Pasapoarte UE. 

7.soferi cu cat.B la "Hermes" sau DHL(posta). Pasaport UE sau biometric. Se poate permis de conducere moldovenesc.

8. lucratori in restaurant: servitori in toilet, sala, spalarea veselei. Traiul si mincarea gratis. Salariu- 800 euro.Cunasterea limbei nu se cere. Se poate in cuplu. Pasapoarte UE.

9. Servitori prin viceuri la magazine si supermarkete. Salariu- 800 euro.Traiul gratis.Pentru mincare se elibereaza 5 euro fiecare zi de munca. Pasaport romin sau alt UE. Contract oficial la un an si mai mult. 

10. la ingrijirea batrinilor. Salariu- 700 euro curat. Contract oficial. Traiul si mincarea- gratis. Limba nu se cere. Pasapoarte UE.

Norvegia: Construirea incaperilir,caselor cu carcas. Cunasterea limbei engleza o sa fie ca avantaj. Salariu- de la 10 euro netto pe ora.Traiul gratis. Sa aveti certificat medical. Pasapoarte UE.

Bulgaria: Soferi la fura. Cunostinta limbei nu se cere.Pasapoarte UE. Urgent!!! Nu ma deranjati cu pasaport biometric.

Cehia: la combinatul de carne, la complexul agrar. Pasapoarte UE. 

Lucru in Polonia cu pasaport biometric:

La diferite depozite, uzine, fabrica, sere,cusutorese, soferi cu cat. B,C,E(fura), tractoristi, specialisti si muncitori necalificati la constructii, sudori, electricieni, instalarea apeductului de apa si multe etc. Contrac la 6 luni cu prelungire. Sunt ofertele la 3 luni.

Написать владельцу вакансии
ГОРЯЧИЕ ВАКАНСИИ
ACORD Travel
Зарплата:
Договор
ZERNOFF
Зарплата:
Договор
Страховая Компания
Зарплата:
Договор