topjob.md

Работа в Молдове, Работа в Кишиневе


Вакансия:  Soferi la Germania, Bulgaria
Информация о вакансии:
Добавлено: 2018-02-27 09:52:56

Категория: Водители Компания: Privat
Регион: Кишинев Email:
Зарплата: 1200 € Телефон: +37369745478
Возраст: от 0 до 0 лет Контактное лицо:
Занятость: Полный день Адрес:

Дополнительно:

Lucru in Germania:

1. lucratori la hotel. Curatenia in cameri. Salariu - 9,80 euro brutto pe ora. Se ofera 200 ore pe luna. Se poate de luat orele in plus. Cunasterea limbei nu se cere. Se poate in cuplu. Pasapoarte europene.

2. Mucitori la fabrica de carton. Se poate in cuplu. Salariu:7-8euro/ora netto. Sa aveti uniforma de lucru. Pasapoarte europene.

3. lucratori la depozit de piese auto. Salariu: 7-8 euro curat. Cunasterea limbei nu se cere. Sa aveti uniforma de lucru. Pasapoarte europene.

4.Mucitori la fabrica cosmetica. Lucru la producere articolelor din cosmetica.  Salariu:7-8euro/ora netto. Sa aveti uniforma de lucru. Pasapoarte europene.

5. Mucitori la fabrica de producere tapetelor pentru pereti. Se poate in cuplu. Salariu:7-8euro/ora netto. Sa aveti uniforma de lucru. Pasapoarte europene.

6.lucrători in domeniul medical(sora sau frate medical). Salariu - 1200 euro curat. Lucru la casa de azil. Cunostinta limbei la primul pas nu se cere. Va ajutam cu actele de confirmare. Pasapoarte UE.

7. Urgent....este necesitate de medic, sora medicala sau frate medical cu activitatea in hirurgie,reanimare,cu copii, camera de operație,obstetricieni(акушеры),care activezi in spital si alte. Incepeti lucru ca ajutor la sora medicala. Salariu - 2000 euro brutto la cont bancar. Lucru in spital. Cunostinta limbei germana obligatorie la nivel B1 cu diploma de obsolvire. Traiul in apartament linga spital. Va ajutam cu actele de confirmare. Pasapoarte romin sau alt european sau biometric. Deschidem viza de munca in Germania. Documente necesare: diploma de obsolvire la nivel B1,pasaport european sau biometric, CV.

8. servitori in restaurant: curatenia prin incaperi,spalarea veselei si etc. Traiul si mincarea - gratis. Salariu- 800 euro. Se poate in cuplu. Pasapoarte UE.

9. sofer cu cat. C, CE. Salariu -1000euro.Cazarea gratis. Cunostinta limbei nu se cere.Pasapoarte UE. 

10.soferi la "Hermes" sau DHL(posta). Salariu -1400 euro. Pasaport UE. Se poate permis de conducere moldovenesc.

11. servitori la curatenia prin viceuri la magazini, supermarket. Salariu: 800 euro. Cazarea gratis. La hrana se eliberaza 5euro fiecare zi de munca. Pasapoarte UE.

12. Lucru la uzina: electrician, sudori, lacatusi-sudori. Salariu- 10-13 euro brutto. Pasapoarte UE.

 

Bulgaria: Soferi la fura. Salariu- 1800euro. Cunostinta limbei nu se cere.Pasapoarte UE. Urgent!!! 

 

Lituania: sudori cu gaz, semi-automatici, cod 135. Salariu- 5 euro pe ora. Pasaport romin sau biometric.

 

Pentru detalii ma contactati.

+37369745478

Написать владельцу вакансии
ГОРЯЧИЕ ВАКАНСИИ
ZERNOFF
Зарплата:
Договор
ACORD Travel
Зарплата:
Договор
Страховая Компания
Зарплата:
Договор